At your service logo draft

Kontorsstädning Solna

Anlita oss som er partner

Behöver ni hjälp med kontorsstädning i Solna? Vi på At Your Service har lång erfarenhet av alla typer av städtjänster, för såväl privatpersoner som för företag, och vi arbetar alltid med kundens bästa i fokus.

Det innebär att vi skräddarsyr lösningar efter era unika behov, krav och önskemål – detta till riktigt bra priser. Tillsammans kommer vi fram till hur ni vill ha er kontorsstädning i Solna och vad som är extra viktigt för just er.

Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag genom att fylla i formuläret här på sidan eller genom att ringa eller maila. Vi lovar snabb återkoppling. Välkommen!

Boka kontorsstädning i Solna

Hör av dig på mail eller på telefon för att boka in ett första möte.

På plats gör vi en besiktning av lokalerna och tar del av era behov och önskemål

Efter detta skickar vi ett offertförslag samt ett preliminärt städschema

Godkänns offerten sätter vi därefter ett startdatum

Material och utrustning lämnas på plats (samtliga material är miljövänliga)

Vi gör regelbundet uppföjning för att se till att ni som kunder är nöjda med resultatet

Dina anställda kan nu jobba i en ren och fräsch miljö

Kontakta oss

Leave this field blank

Lång vana av kontorsstädning

Hur mycket tid tillbringar du på arbetsplatsen? Det handlar om minst 40 timmar varje arbetsvecka och det gör att kontoret också blir som ett andra hem. Detta betyder att man även bör behandla det som ett sådant. För maximal trivsel - och en bättre prestation - är det viktigt med rätt och regelbunden kontorsstädning.

Vi är ett företag med lång erfarenhet av kontorsstädning i Solna och vi arbetar alltid nära våra kunder. Som kund till oss kan du själv bestämma i vilken omfattning er kontorsstädning ska ske, under vilka dagar och exempelvis om det finns områden som behöver lite extra fokus. Vi anpassar oss alltid efter era behov och skräddarsyr lösningar som passar varje unik beställare.

Ger ökad trivsel

Trivs man på arbetsplatsen så presterar man bättre. Det är ett faktum och det gäller i allra högsta grad städning. Ett kontor som inte städas regelbundet blir snabbt smutsigt och med detta kommer också en vantrivsel hos de anställda - som i och med detta också kommer att prestera sämre.

Kontorsstädning i Solna som sker regelbundet och på ett grundligt, professionellt sätt däremot - det ger en bättre trivsel och med detta kommer också en högre prestation.

Företag som inser att kontorsstädning är en viktig del av arbetsmiljö och prestation har väldigt mycket att vinna. Arbetsplatsen blir mer trivsam, de anställda jobbar bättre och arbetsmiljön når nya höjder.

Bra städning minskar sjukdagarna

En annan fördel med regelbunden kontorsstädning är att det kommer att förhindra bakterier från att spridas. Genom detta kan man också som företag komma att spara en massa pengar på sjukdagar hos de anställda.
Har ni problem med förkylningar och annat kan en utökad kontorsstädning i vår regi hjälpa er att komma till bukt med problematiken. Vi fokuserar på kritiska områden som exempelvis kök och toalett och ser till att dessa är skinande rena. Det är en ren investering som börjar betala av sig redan från dag ett.

Kontorsstädning i Solna - hur vill ni ha det?

Vi vet att alla arbetsplatser ser olika ut och att det genom detta också finns väldigt olika behov. För att vi ska kunna göra vårt jobb krävs det också ett samarbete och en kommunikation mellan oss. Hur vill ni ha det, under vilka dagar ska städningen ske och finns det några detaljer som är extra viktiga att tänka på?
Feedback och uppföljning blir även det en viktig fråga. Vi följer alltid upp våra arbeten och du som kund kan när som helst kontakta oss om du vill korrigera någonting i er kontorsstädning. Vi är flexibla och kan alltid anpassa oss. Det innebär också att det alltid går att anlita oss för extra kontorsstädning inför exempelvis ett viktigt kundmöte.

Visar företaget från den bästa sidan

Hur upplevs era kontor av andra? Inredning och interiör är givetvis viktiga ingredienser både för arbetsmiljön och för att visa upp sig från bästa tänkbara sida i samband med möten med kunder, affärspartners och exempelvis investerare.
Samma sak gäller för hygien och renlighet. Ett smutsigt kontor kommer att ge en bild av ett slarvigt företag. Ett skinande rent och fräscht kontor däremot - det kommer att ge intrycket av ett seriöst och pålitligt företag. Med rätt kontorsstädning i Solna så kan ni förmedla en bättre bild av ert företag och vi hjälper er gärna med detta.

Vi städar på ett miljövänligt sätt

Många är inte medvetna om att städbranschen paradoxalt nog är ganska smutsig och dålig för miljö och klimat. Många företag använder sig av produkter som saknar miljömärkning och en massa starka kemikalier för att få rent.
Vi arbetar alltid med miljömärkta produkter och visar att man kan skapa skinande rena ytor utan att miljön tar skada. Vi vill gå i bräschen för en renare bransch och väljer du oss för din kontorsstädning i Solna så tar du ett aktivt beslut i att minimera negativa avtryck på miljö och klimat.

Trygg och säker kontorsstädning

Er arbetsplats innehåller en massa känsliga dokument och teknisk utrustning som måste behandlas med varsam hand. Vi utbildar regelbundet vår personal för att kunna erbjuda våra kunder trygga, säkra lösningar.
Givetvis så handlar det också om förtroende. Du ska känna att du litar på personalen som städar hos dig och som ser till att era lokaler är snygga och fräscha. Det innebär att vi också kan se till att samma person utför städningen hos er. Vilket dels ger säkerhet, men även effektivare jobb då personen i fråga vet vad som ska göras.
Är ni i behov av professionell kontorsstädning som kan skräddarsys helt efter era önskemål, krav och behov? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett första möte. Välkommen!