AysAys

Miljö och Kvalitét

”Känslan av att vrida runt nyckeln och öppna dörren efter en lång dag på jobbet och mötas av en mild citrondoft, skinande kranar och blanka golv är oslagbar. Vi mår alla bra av att ha rent och fint omkring oss men det får aldrig ske på bekostnad av naturen eller vår hälsa.”

Daniel Lindberg, grundare och VD

Kvaliteten i vårt arbete står och faller med våra medarbetare. Du ska vara en nöjd kund, vilket förutsätter att våra medarbetare är nöjda och känner en stolthet över utfört arbete. Du ska alltid känna dig trygg att lämna dina nycklar och ägodelar i vår vård, därför är det viktigt att veta att vi har försäkringar som täcker både dina saker och våra medarbetare.

Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetsförbättringar i alla led i vår verksamhet. Målet är att stärka och säkra kvaliteten i alla processer för att i slutändan kunna erbjuda dig den service du förväntar dig. Men vi kommer aldrig låta effektivitetsprocesser tumma på vår personliga kontakt med dig. Vi är aldrig längre än ett telefonsamtal bort och gör vårt yttersta för att hjälpa dig med just det du behöver.

Produkter

Vi bryr oss om miljön. Både den inre och den yttre. Vi använder därför miljövänliga produkter med bioteknik när vi arbetar. De innehåller inga skadliga ämnen vilket är bra både för dig och vår personal.

Bioteknik – vad är det?

Vi använder bioteknik varje dag i t.ex.en tallrik yougurt vid frukostbordet eller en Proviva efter träningen. Det handlar om att använda mikroorganismer, t ex bakterier, mikrosvampar och enzymer för att skapa något som vi kan ha nytta av.

Allt mikrobiologiskt liv delas in i 4 klasser och bakterierna i våra produkter är av klass 1, såsom Bacillus och Lactobacillus. Dessa kan inte mutera till något farligt och är dokumenterat ofarliga för människor och djur.

Hur fungerar det?

För att få riktigt rent på djupet så fungerar bioteknik betydligt bättre än kemi. Vid rengöring med kemikalier avlägsnas bara den ytliga smutsen. När ytan blir torr stannar restkemikalier och smutsen i porerna kvar. Våra produkter innehåller enzymer och proteiner som dels tar bort den feta smutsen både på ytan och i porerna och dels lämnar kvar goda bakterier som fortsätter att göra rent och ta bort dålig lukt.

Här kan du läsa om studien visar att traditionella rengöringsmedel kan skada kvinnors lungor https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/studie-rengoringsmedel-kan-skada-kvinnors-lungor

Teknik

Förutom att använda miljövänliga produkter så ser vi alltid till att dammsuga upp dammet. Damm innehåller nämligen mängder av kemikalier och när man dammtorkar följer dessa

med smutsvattnet ut i avloppet. Då reningsverken har svårt att bryta ner kemikalierna slutar det med att de följer med det renade vattnet ut i våra vattendrag. Det är mycket bättre att kunna slänga dammsugarpåsarna i restavfallet.

 

Ring oss

Om du snabbt behöver få svar så kan vi alltid nås per telefon på 08-560 201 00. Fyll annars i formuläret så hör vi av oss inom 24 h.