AysAys

Miljö och Kvalitét

At Your Service startade 2008 och erbjuder paketerade och skräddarsydda tjänster för hem, bostadsrättsföreningar och arbetsplatser. AtYourService är den lilla, flexibla partnern som du känner dig trygg att ha i ditt hem.

Men egentligen började historian om AtYourService redan 2000, när grundaren och VD:n Daniel Lindberg blev av med jobbet samtidigt som sin sambo då företaget de arbetade på lade ner verksamheten i Stockholm. Han bestämde sig för att styra över sitt eget öde och starta eget. Han insåg att framtidens arbetstillfällen, när mer och mer automatiseras, kommer att vara inom servicebranschen. Framförallt insåg han att det vi behöver mest av allt i dagens stressade samhälle är tid.

Tid att spendera med nära och kära. Tid att göra det vi är bra på och gillar. Tid att bara vara. 

Med åren utvecklades olika koncept som sedan växte fram till AtYourService.

Ett företag som genomsyras av Daniels livssyn och värderingarna tryggt, personligt och etiskt. 

Tryggt

Du ska känna dig trygg när du lämnar dina nycklar och ditt hem i våra händer. Då är det viktigt att du har en kontaktperson som du kan höra av dig till om allt och inget. Att dina saker och vår personal är försäkrade om olyckan skulle vara framme. Att vi har goda relationer med och full tillit till våra partners och medarbetare som vi väljer omsorgsfullt.

 

Personligt

Som kund hos oss har du alltid en personlig kontakt som går igenom dina önskemål och följer upp kvaliteten på utförda tjänster. Vår önskan är att du ska känna dig bekväm att ta upp vad som helst med din kontakt, vi välkomnar all återkoppling och försöker i största möjliga mån tillgodose just dina behov. Vill du ha något vi inte erbjuder idag? Säg bara till så gör vi allt för att lösa det.

 
 
 

Etiskt

För oss är det viktigt att värna om miljö och människor, och därför utbildar vi t ex vår personal i en städteknik som tär mindre på jordens resurser. Alla våra produkter som används i ditt hem är miljömärkta och vi diskuterar kontinuerligt hur vi kan minska vårt avtryck på miljön ännu mer. Vi erbjuder våra anställda villkor enligt gällande kollektivavtal och självklart är de försäkrade. Men vi vill göra mer än så för våra anställda. Hos oss kanske de har sitt första jobb i Sverige. Vi hjälper dem ofta i kontakter med myndigheter, uppmuntrar till att lära språket, hjälper dem vidare till nästa steg i yrkeslivet om och när de så vill. Vi finns där för dem. Och vi finns där för er.

 

Ring oss

Om du snabbt behöver få svar så kan vi alltid nås per telefon på 08-560 201 00. Fyll annars i formuläret så hör vi av oss inom 24 h.