AysAys

Flyttstädning Kungsholmen

Att städa kan vara avslappnande och skönt emellanåt. Och ibland himla tråkigt och tidskrävande. Särskilt tråkigt och tidskrävande när det rör det tråkiga grovarbetet utöver småplocket för att bara ställa saker på sin plats.

Alltså dammsugning, moppning, dammtorkning och rengöring av alla rum i hushållet. Allt fler tar därför hjälp av flyttstädning för att underlätta i vardagen som är fylld med massa andra måsten. Underlätta för dig och i din vardag också, med hjälp av flyttstädning. Vi berättar fördelarna med varför du borde.

Fördelar med att anlita oss för flyttstädning på Kungsholmen

Vi, likväl som många andra, har kommit fram till 3 primära orsaker till varför flyttstädning gynnar dig. Du vinner tid. Du sparar på energin. Och du skapar tillfällen för att göra allt annat du längtar efter. Alltså..

  1.   Vinna tid

Genom att ta hjälp med städningen i när du ska flytta vinner du såklart tid. Tid till dig själv. Tid som du behöver till jobbet, göra matlådor inför veckan, kvällsmaten, skjutsa barnen till aktiviteter eller alla andra måsten i din vardag. Som allra helst behöver prioriteras före städningen.

  1.   Spara energi

Ja, inte bara tid kan du vinna på att ta hjälp av flyttstädning. Du kan även spara på energin. Att städa, och framför allt att storstäda, tar energi. Saker ska lyftas på, möbler ska flyttas på och mattor ska skakas på. Man vill helt enkelt inte städa när man kommer hem trött efter jobbet. Dessa saker som gör en trött kan du bespara din energi på genom att låta någon som yrkesmässigt gör det, göra det.

  1.   Gör något roligt istället

Tiden för städning finns oftast på kvällar eller helger för de flesta. Men de lediga stunderna vill man gärna spendera med något roligt istället för en jobbig städning. Det är mycket som ska städas när man ska flytta, mycket mer än du tror. Se därför till att en expert genomför den så du  kan vara säker på att det blir rent och samtidigt göra något roligt istället.

Söker du flyttstädning på Kungsholmen? Boka hem- eller företagsbesök kostnadsfritt och passa på att använda RUT-avdraget vid avtal. Vi är At Your Service och vi städar åt dig.

 

Ring oss

Om du snabbt behöver få svar så kan vi alltid nås per telefon på 08-560 201 00. Fyll annars i formuläret så hör vi av oss inom 24 h.